Alle 10 resultaten


Prachtige knuffel hond in vele soorten, bekijk nu ons assortiment!

Op deze pagina vind je alle knuffel honden die wij aanbieden. Ben je op zoek naar een knuffel hond, dan is dit de juiste plek voor jou. Wij hebben veel verschillende soorten knuffel honden, zo hebben wij bijvoorbeeld zittende husky knuffel of liggende husky knuffelChiwawa knuffel hond, maar ook een Beagle knuffelhond of Dalmatiër knuffel hond. Onze knuffel honden worden erg gewaardeerd door onze klanten, koop nu en je kunt het zelf beoordelen. Heb je één van onze knuffels binnen, laat ons weten wat je vind! Onze honden hebben stuk voor stuk een lekker zachte huid en mooie schattige ogen. Mocht je nou een bepaald soort missen in ons aanbod, geef dit dan door via onze contactpagina, dan kunnen wij kijken of wij deze aan ons assortiment toe kunnen voegen.

In verschillende lengtes beschikbaar

Naast de verschillende soorten, zijn al onze knuffel honden ook in meerdere lengtes beschikbaar, zo is er altijd wel een knuffel hond die bij u past. De kleinste knuffel hond is 35 cm en de grootste knuffel hond is 80 cm. Op de verschillende foto's kun jij het verschil zien in lengte, dit geeft jou een goed beeld om de juiste lengte te kunnen kiezen voor jouw knuffel.

Bezorging in Nederland en België

Wij kunnen jouw knuffel door heel Nederland en België bezorgen. Selecteer de gewenste knuffel hond, de kleur en de maat en laat ons weten waar deze afgeleverd moet worden. Jouw bestelling wordt zo snel als mogelijk verstuurd, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen. Is het een cadeau en wil je de knuffel anoniem verzenden, geef dat dan aan in het opmerkingen veld en wij doen de rest!

De waardering van knuffelsonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 17 reviews.