Alle 4 resultaten


Prachtige tijger knuffels, bekijk nu ons assortiment!

Op deze pagina vind je al onze tijger knuffels. Ben je op zoek naar een tijger knuffel voor jezelf of als cadeau, dan is dit de juiste plek voor jou. Wij hebben vier verschillende soorten tijgers, zo hebben wij bijvoorbeeld zittende tijger knuffel of liggende tijger knuffels. Deze hebben wij in twee kleuren, namelijk wit en oranje. Onze tijgers hebben verschillende lengtes, we hebben namelijk de 60 cm tijgers die liggen en de 40 cm tijgers die zitten.Onze tijgers worden erg gewaardeerd door onze klanten, koop nu en je zult het zelf merken. Heb je één van onze knuffels binnen, laat ons weten wat je vind! Onze tijgers hebben allemaal mooie ogen en een zachte vacht. Mocht je nou een bepaald soort missen in ons aanbod, geef dit dan door via onze contactpagina, dan kunnen wij kijken of wij deze aan ons assortiment toe kunnen voegen.

In verschillende lengtes beschikbaar

Zoals hierboven genoemd hebben wij knuffels van 40 en 60 cm groot. Op de verschillende foto's kun jij het verschil zien in lengte, dit geeft jou een goed beeld om de juiste lengte te kunnen kiezen voor jouw knuffel. Mocht je geen tijger knuffel zoeken, maar een andere knuffel, kijk dan hier voor ons knuffelaanbod.

Bezorging in Nederland en België

Wij kunnen jouw tijger knuffel door heel Nederland en België bezorgen. Selecteer de gewenste tijger, de kleur en de maat en laat ons weten waar deze afgeleverd moet worden. Jouw bestelling wordt zo snel als mogelijk verstuurd, maar in ieder geval binnen 2 werkdagen. Wil je graag dat de tijger pas later verstuurd wordt, dan kan dat door dit aan te geven bij de opmerkingen. Is het een cadeau en wil je de knuffel anoniem verzenden, geef dat dan aan in het opmerkingen veld en wij doen de rest!

De waardering van knuffelsonline.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 17 reviews.